پروفیل

پروفیل آلومینیوم

پروفیل آلومینیوم

پروفیل آلومینیوم از طریق اکستروژن فلزی ساخته می شوند این کار شامل عبور یک شمش آلومینیوم  به قالب ابزاری است که دارای سطح مقطع خاص است محصول اکسترود شده به دست آمده می تواند در قطعات کوچک از نسخه های درازتر تولید شود

پروفیل آلومینیوم چیست؟

پروفیل قطعه‌هایی با سطح مقطع معین و طول بلند است که معمولاً از فولاد، آلومینیوم  ساخته شده و وزن پروفیل‌ها متفاوت می‌باشد. انواع مختلف پروفیل برای ساختمان‌سازی و مصارف صنعتی استفاده می‌شود.
فلز آلومینیوم با دارا بودن خواص منحصر به فرد، امروزه یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در تولید پروفیل به شمار می‌آید.

پروفیل‌های آلومینیومی در بخش‌های مختلف از جمله ساختمان‌سازی از نمونه‌های فولادی سبقت گرفته و بخش عمده‌ای از بازار مصرفی را در اختیار دارند.

پروفیل آلومینیوم
پروفیل آلومینیوم

ویژگی‌های پروفیل آلومینیوم

  • سبکی، نرمی و انعطاف‌پذیری بالایی دارد.
  • واکنش‌پذیری آن با هوا کم بوده و به سادگی زنگ نمی‌زند و خورده نمی‌شود.
  • استحکام و مقاومت این پروفیل از اصلی‌ترین نقاط قوت آن به شمار می‌رود.
  • با دارا بودن خاصیت تبادل دمایی موجب کاهش مصرف و اتلاف انرژی می‌شود.
  • با دارا بودن رنگ روشن و سفید منظره خوبی به محیط می‌بخشد.
پروفیل آلومینیوم
پروفیل آلومینیوم

انواع پروفیل های آلومینیوم

  1. تیرچه توخالی
  2. پروفیل مربعی
  3. پروفیل آلومینیوم SD
  4. پروفیل RCW
  5. بخش درب
  6. پروفیل لوور
  7. بخش T

پروفیل های آلومینیوم توخالی

این تیرها ممکن است به شکل تیرهای مستطیلی، مربعی شکل، یا با بالا/پایین توخالی باشند. نتیجه تیری است که می تواند به عنوان بخشی از چارچوب پشتیبانی برای ساختمان ها، پل ها و دیگر انواع کاربردهای صنعتی استفاده شود. این نوع پروفیل ها در ارائه پشتیبانی افقی به ویژه در مواجهه با بارهای سنگین بسیار مفید هستند.

پروفیل های SD

بهترین انتخاب را برای قاب های پنجره کشویی دارند. پنجره ها دائماً در معرض عناصر مختلفی هستند که در محیط خارجی یافت می شوند، مانند گرد و غبار، باران و دمای بالا. هم عملکرد کشویی پروفایل SD و هم توانایی مقاومت در برابر انواع مختلف هوا، آن را بهترین انتخاب می کند.

پروفیل‌های RCW

در ساختمان‌های بلند به وفور یافت می‌شوند و معمولاً روی کرتین وال ها اعمال می‌شوند.

کرتین وال مانند پرده ای از جنس آلومینیوم است که معمولاً هیچ عملکرد ساختاری ندارند، زیرا استفاده اصلی آنها برای ایجاد مانعی برای جلوگیری از ورود عناصر محیطی به داخل ساختمان است.

این پروفیل ها حاوی اجزای لازم برای جلوگیری از ورود اشیاء ناخواسته به فضای داخلی ساختمان باشند.

این یکی از محرک‌های اصلی است که چرا پروفیل‌های RCW معمولاً با مواد دیگری نصب می‌شوند که به جلوگیری از وقوع نشت کمک می‌کنند.

پروفیل آلومینیوم
پروفیل آلومینیوم

نیاز بازار به افزایش تولید یا واردات پروفیل آلومینیوم

افزایش واردات آلومینیوم و تولید پروفیل آلمینیومی راه حلی مناسب برای نیاز روزافزون بازار است. در حال حاضر بیش از دو سوم مصرف فعلی بازار در ایران از واردات تامین می گردد. بررسی های بازاریابی و تخمین تقاضای مصرف داخلی و تخمین صادرات، نشان می دهد که طی سال‌های آینده تولید آلومینیوم و اکستروژن آلومینیومی در کشور باید به 1.5 میلیون تن در سال افزایش یابد. در نتیجه لازم است واحدهای جدید تولید آلومینیوم در کشور احداث شود. به علاوه تغییر نوع مصرف به خصوص در تولیداتی مانند اتومبیل سازی، واگن سازی و … مقدار مصرف را به حتی بالاتر از این مقدار نیز افزایش خواهد داد.

بر اساس استراتژی توسعه صنعت آلومینیوم کشور که توسط وزارت صنایع و معادن پایه‌گذاری شده، دست یابی به مقام برتر در منطقه برای تولید آلومینیوم اولیه و تولید بالغ بر 800 هزار تن آلومینیوم در پایان برنامه چهارم توسعه  و حدود 1.5 میلیون تن در پایان برنامه پنجم توسعه است.

کلام آخر

پروفیل آلومینیوم که با روش‌های مختلف مستقیم و غیرمستقیم اکسترود می‌شود، با توجه به این نحوه ساخت و آلیاژ به کار رفته، دارای انواع مختلفی است که در معماری و ساخت و ساز و صنایع مختلف به طور گسترده استفاده می‌شود.

به علت نوسانات بازار میتوانید با کارشناسان فولاد مهام در ارتباط باشید .

شماره تماس :  ( 09121467006  )   و  ( 02166155249  )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =