میلگرد استیل در برابر رطوبت، زنگ‌زدگی و محدوده‌ی دمای بالا مقاومت خوبی دارد. این محصول از نظر ظاهری شبیه به میلگرد ساختمانی بوده اما جنس و کاربرد متفاوتی دارد و در صنایع غذایی، شیمیایی، دارویی، کشاورزی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میلگرد استیل نسوز 309

میلگرد استیل نسوز 310

میلگرد استیل 4PH - 17

میلگرد استیل 1.4923

میلگرد استیل نسوز 4057

میلگرد استیل 430

میلگرد استیل 420

میلگرد استیل نسوز 410

میلگرد استیل 316

میلگرد استیل 304

میلگرد استیل نسوز 321

شفت یا میلگرد استنلس استیل

میلگردهای استیل به دو دسته بگیر و نگیر تقسیم می‌شوند که این نام گذاری به علت خاصیت مغناطیسی و جذب آن‌ها توسط آهنربا می‌باشد. استیل‌های سری 300 نگیر و استیل‌های سری 400 بگیر هستند. استیل 4057 و 4ph-17 هم از دسته استیل‌های بگیر می‌باشد. استیل 304 رایج ترین نوع استیل است که هم در دسته‌ی بگیر هم در دسته‌ی نگیر قرار دارد که آنالیز آن بگیر یا نگیر بودن آن را معین می‌کند. برای تشخیص میلگرد بگیر از نگیر میتوان از یک آهنربا استفاده کرد. میلگرد استیل در ابعاد 3 میلی متر تا 400 میلی متر به صورت میلگرد، تسمه و ورق ارائه میگردد.

میلگردهای استنلس استیل به دلیل ترکیبات شیمیایی متفاوت نیکل، کروم، مولیبدن و …، در انواع مختلف دسته بندی شده‌اند و هر کدام شامل کد استانداردی می‌باشند مانند میلگرد استیل 304، 316، 410، میلگرد استیل نسوز 309 و غیره.

میلگردهای استیل در انواع مختلف و با توجه به نیاز مشتریان در ابعاد مختلف تولید می‌شوند، Stainless Steel Rod بر اساس نوع و آلیاژهای تشکیل دهنده آن قیمت‌گذاری می‌شوند. از پرمصرف‌ترین گرید شفت استیل می‌توان به گرید 304 اشاره نمود که در ضخامت‌های مختلف از 1.6 تا 5 میلی متر بصورت کلاف و شاخه ارائه می‌شود.

انواع میلگرد استیل

میلگرد استیل 304

پر مصرف‌ترین میلگرد استیل در صنایع مختلف گرید 304 است. این میلگرد استیل از مقاومت به خوردگی و استحکام بالایی برخوردار بوده و یک گزینه‌ی اقتصادی محسوب می‌شود. همچنین دارای قابلیت شکل پذیری و جوشکاری خوبی است. از میلگرد استیل نگیر 304 در صنایع غذایی، تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، تولید لوازم آشپزخان و … استفاده می‌گردد.

میلگرد استیل 316

میلگرد استیل 316 مقاومت بالایی در برابر خوردگی توسط اسیدها، محیط‌های کلریدی، مواد شیمیایی و شرایط دریایی دارد. به دلیل وجود عنصر مولیبدن در این میلگرد در مقایسه با میلگرد استیل 304 به خوردگی در محیط نمکی یا کلریدی مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهد و با نام گرید دریایی نیز شناخته می‌شود. از این میلگرد در ساخت مبدل‌های حرارتی، تجهیزات دارویی، تولیدات غذایی، تجهیزات شیمیایی، پروژه‌های دریایی، قطعات کوره، قطعات و دستگاه های صنایع نساجی، صنایع نفت و پالایشگاه ها استفاده می‌شود.

میلگرد استیل 321

این میلگرد از مقاومت به خوردگی خوبی برخوردار است و در برابر اکسیداسیون در شرایط کاری تا حدود دمای 900 درجه سانتی گراد تاب می‌آورد. از میلگرد استیل نسوز 321 در در صنایع غذایی و شیمیایی استفاده می‌شود.

میلگرد 410

مقاومت در برابر سایش، خوردگی، حرارت و گرمای بالا از مهمترین ویژگی‌های میلگرد 410 محسوب می‌شود. این میلگرد نسوز بگیر به دلیل قابلیت فرم پذیری خوب و مقاومت به خوردگی در محیط‌های شیمیایی در صنایع غذایی، ساخت قاشق، چنگال و چاقو کاربرد دارد.

میلگرد 420

میلگرد استیل بگیر 420 در مقایسه با سایر فولادهای زنگ نزن آستنیتی مقاومت به خوردگی پایین‌تری دارد اما از خواص مکانیکی بالاتری برخوردار است. زمانی که همزمان استحکام، چقرمگی، مقاومت به سایش و خوردگی اهمیت دارد از این میلگرد استفاده می‌شود.

میلگرد استیل 430

این میلگرد استیل دارای خواص مغناطیسی بوده و بگیر است. در ترکیبات شیمیایی استیل 430 کربن با 16-18 درصد بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است. در اتصالات ساختمان، کارد و چنگال و آرموتورها استفاده می‌شود.

میلگرد استیل 4057

استیل 4057 بسیار شبیه به 420 بوده اما وجود نیکل بیشتر باعث افزایش چقرگمی آن شده است. از این میلگرد استیل زمانی که چقرمگی، استحکام، مقاومت به سایش و خوردگی مورد نیاز باشد کاربرد دارد. در ساخت قالب، ساخت ظروف شیشه و سرامیک از استنلس استیل 4057 استفاده می‌شود.

میلگرد استیل 1.4923

وجود عنصر مولیبدن در میلگرد استیل 1.4923 مقاومت گرمایی را افزایش داده است. از این میلگرد در صنایع هوایی، پتروشیمی، نفت و گاز استفاده می‌شود.

میلگرد نسوز 309

استیل نسوز 309 در مقایسه با گرید 304 از استحکام و مقاومت به خوردگی بالاتری برخوردار است. همچنین با نام با نام میلگرد استیل نگیر 309 به دلیل نداشتن خواص مغناطیسی نیز شناخته می‌شود. از کاربردهای این میلگرد می‌توان به قطعات کوره، پوشش‌های محفظه تابکاری، لوازم عملیات حرارتی، گرم‌ کننده‌های هواپیما، سینی‌های عملیات حرارتی و… اشاره نمود.

میلگرد نسوز 310

گرید 310 دارای قابلیت مغناطیسی نبوده و با نام استیل نگیر 310 نیز شناخته می‌شود. این میلگرد به دلیل وجود کرم و نیکل بالا، از مقاومت به خوردگی بسیار خوبی در دماهای بالا برخوردار است. در ظروف حمل مواد شیمیایی، مخازن تحت فشار و دمای بالا و  قطعات در معرض خوردگی در دمای بالا کاربرد دارد.

میلگرد استیل 4PH-17

در صنایعی‌ که مقاومت در برابر دماهای بالا اهمیت داشته باشد مانند ساخت تجهیزات مهندسی، قالب های پلاستیک، پیچ و چرخ دهنده و شفت‌های پمپی با سختی بالااز این میلگرد استفاده می‌شود.