لوله سیلندری دارای وزن کمتری نسبت به یک فولاد جامد می باشد. واستحکام خمشی و چرخشی یکسانی دارند
از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است لوله سیلندری از فولاد بدون درز توسط روش گرمایشی یا سرمایشی، کشش سرد روی لوله انجام می گیرد تا مقاومت آن تضمین شود.
ویژگی های لوله سیلندری
لوله سیلندری در هنگام حمل روغن سیال بسیار کارآمد است. هنگامی که روغن هیدرولیک از این لوله ها جریان مییابد، نیروی فشار به طور مساوی در اطراف کل محیط لوله توزیع میشود.
لوله سیلندری به حداقل مواد برای بیشترین سطح مقطع نیاز دارند. یک لوله دارای حداقل مساحت سطحی است که در معرض روغن هیدرولیک قرار دارد، بنابراین فشار کمتری بر روی روغن جریان دارد و در نتیجه کاهش وزن رابه همراه دارد.
حداقل دیواره ی لوله باعث کاهش اصطکاک و عوامل دیگر می شود. از آنجاییکه لوله های مربعی جک سازی دارای درزه های هستند که در داخل آن گوشه ها وجود دارد، رسوب و مواد معدنی در این شکاف ایجاد می شود.
با گذشت زمان، این امر منجر به مشکلات خوردگی، راندمان پایین تر لوله و انسداد می شود.
این نوع لوله ها دایره شکل در مقایسه با لوله های مربعی میتوانند به راحتی خم شوند.
ابعاد و کاربرد لوله سیلندری
قطر خارجی لولههای سیلندری پرکاربرد از 60 تا 230 میلیمتر میباشد، همچنین قطر درونی لوله سیلندری 50 تا 200 میلیمتر میباشد،
اختلاف قطر خارجی و داخلی نشان دهنده ضخامت لوله میباشد و هرچه ضخامت لوله بیشتر شود تحمل فشار لولهها بیشتر میشود.
همچنین لوله سیلندری در شاخههای 6 تا 8 متری تولید میشوند و قابلیت برش زدن را دارند.
این لولهها در ساخت جکهای هیدرولیکی جرثقیلها، ادوات راه سازی و عمرانی، ماشین آلات کشاورزی، جک دستگاههای پرس و کاربردهای ازین دست کاربرد دارد.
کلام آخر
لطفا جهت اطلاع از قیمت لوله سیلندری در سایز ها و ضخامت های مختلف، با واحد فروش شرکت فولاد مهام تماس حاصل نموده و ما را از سفارش های خود آگاه نمایید. همچنین می توانید از طرق واتساپ شرکت به شماره 09121467006 اقدام نمایید.
فولاد مهام همراه شماست تا شما عزیزان را به بهترین درجه از کیفیت برساند.